inloggen

Nieuws

KERST

groep | 3 | 4 | 5 | 6+7

Kerst 2018 Kerstbomenactie Wij mogen namens de Ondernemersvereniging Liempde weer Kerstbomen uitdelen tegen inlevering van 15 Op Liemt Gemunt muntjes (of 1 euro korting per muntje) Door gebruik te maken van deze actie steun je JAS Liempde want wij krijgen voor elke uitgedeelde kerstboom een mooie bijdrage in onze clubkas. Hiermee kunnen wij weer leuke activiteiten organiseren voor onze leden. Dit jaar worden de bomen uitgedeeld op vrijdag 7 december tussen 16.00 uur en 20.00 uur en op zaterdag 8 december van 10.00 uur tot 16.00 uur vanaf het Pakhuis aan de Dorpsstraat.

 

Kerst-ouderavond

In de week van 10 t/m 13 december gaan we tijdens de groepsavonden allerlei mooie kerstwerkjes maken. Deze week mogen ook alle ouders een avond meekomen om te ervaren hoe leuk JAS is. Kom daarom samen met je papa, mama (of een andere volwassene die het leuk vindt om te knutselen) naar je eigen groepsavond. Op deze avonden is er steeds de keus uit verschillende werkstukken waar aan gewerkt kan worden. Sommige zijn best wat moeilijk dus extra handen zijn zeer goed bruikbaar. Bovendien kunnen er ook kerststukjes gemaakt worden. Wij hebben heel veel bloempotten en schalen maar als je zelf een mooie pot hebt mag je die ook meebrengen en opmaken. Per kind mag er 1 knutselwerk en 1 kerststuk gereserveerd worden voor de verkoop tijdens de kerstmarkt. Omdat we deze avond flink te werken hebben kan het iets later worden dan half 8 voor groep 3 en 4.

 

Kerstmarkt

Op vrijdag 14 december is er een JAS Kerstmarkt van 18.30 uur tot 20.00 uur in en om ‘wapen van Liempde. Tijdens deze markt zijn de werkstukken die eerder deze week gemaakt zijn te koop. (je kunt op de groepsavond je eigen werkstuk reserveren tot 19.30 uur). Breng ook je Op-Liemt-gemunt muntjes mee, want er zijn nog veel meer activiteiten die je er kunt gaan doen.

 

Vrijdag 8 december 16.00 uur tot 20.00 uur Kerstbomen actie

Zaterdag 9 december van 10.00 uur tot 16.00 uur Kerstbomenactie

Maandag 10 t/m donderdag 13 december Kerstworkshops

Vrijdag 14 december 18.30 tot 20.00 uur Kerstmarkt.

 

Dus volop activiteit rondom Kerst bij JAS Liempde

Groepen

Contact

Mail: info@jasliempde.nl webadres: www.jasliempde.nl Tel:

Correspondentieadres: Knolschans 21
5298 AX Liempde